Szórakozás

Ezért fogyott 10 kilót Nagy Ervin

Szombat este debütál az RTL Klub vadiúj saját gyártású sorozata, A Tanár. Nagy Ervin főszereplésével egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást a történet.

Nagy Ervin a Borsnak adott interjúban elmondta: a képernyőn tíz kilóval könnyebben láthatják majd a nézők.

Ha nem lenne bennem hiúság, nem tudtam volna 10 kilót leadni. Figyelek az étkezésemre, úszom, teniszezem. Ahogy öregszem, egyre többet dolgozom magamon. Kihízni sem akarom a karakteremet, a zsáneremet

– mondta a lapnak a színész, aki ennek ellenére nem tetszik teljesen magának a sorozatban.

Szerintem egyáltalán nem nézek ki jól ebben a sorozatban, voltam nyúzott, elhízott, másnapos. Kifejezetten tetszett, hogy nem néztem ki mindig nagyon jól, ilyen az élet is. Hogy ebben a sorozatban is állandóan csapom a szelet a nőknek, az annyira nem tetszik benne, de egyébként értem: ez a férfi nem találja a szerelmet, ezért csajozik. Választhatnám egyébként, hogy jól elhízom, egyből nem is kellenék. De vadászok azokra a szerepekre, ahol nem kell szépfiút játszani. Ilyen ez a világ, az emberek sémákban gondolkodnak, ha egyszer jóképűként szoktak meg, azt várják el. Nem fog előugrani 40 évesen egy másik Nagy Ervin a bokorból, ez tény, de igyekszem. Azért azt is tudomásul kell venni, hogy nem áll tíz-tizennégy forgatókönyv az íróasztalomon, hogy tudjak válogatni, azt kell elvállalni, amit kapok.

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Clemens Bilan)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik