Szórakozás

Balázs Klári: Meglehet, már kezdtem átmenni a túlvilágra

Balázs Klári két halálközeli élményéről nyilatkozott a Star magazinnak. Az első ötévesen történt meg vele, amikor majdnem vízbefulladt.

A Szamos partján pancsoltunk a testvéreimmel, akik rendkívül jól úsztak. Egyszer csak eltűntem a szemük elől, elmerültem a mélyben. Akkoriban nagyon hosszú hajam volt, ők pedig csak azt látták, hogy a hajam a víz tetején lebeg, de én nem vagyok sehol. Én eközben odalent körbenéztem. Tisztán láttam, mi van körülöttem, és furcsa módon valahonnan gyönyörűséges zenét hallottam. Meglehet, már kezdtem átmenni a túlvilágra

– mondta Balázs Klári, akivel szerencsére nem történt tragédia, ugyanis a testvéreknek sikerült időben kihúzniuk őt a partra.

Az énekesnő hozzátette: nem ez volt az első és az utolsó eset, amikor ilyen élményben volt része. Évekkel később barátaival nyaralt, amikor a Tisza-parton sétált. Épp áradás volt, és az egyik pillanatban csak annyit érzett, hogy elnyeli a mély víz. Szerencsére akkor is azonnal a segítségére siettek. Azóta mindig elkerüli a mély vizet, hiszen retteg, hogy még egyszer megtörténhet vele hasonló.

Mint elmondta, egyszer egy forgatáson egy motorcsónakra kellett szállnia, aminek az lett a vége, hogy sokkot kapott.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik