Szórakozás

Pintér Tibor lebukott: soha nem fogtak rá fegyvert

A színész néhány hete még arról mesélt, hogy élete legsokkolóbb élménye az volt, amikor 17 évesen beleszeretett egy helyettesítő angoltanárba, ám annak ex-vőlegénye megtalálta és piszollyal fenyegette meg. Pintér Tibor életveszélyes sztorijára azonban teljesen máshogy emlékeznek az érintettek.

Pintér Tibor életének legsokkolóbb pillanata volt, mikor pisztolyt fogtak rá
Mai napig nem érti, hogy miért nem lőtt az illető.

Patrícia – aki egyébként tanár sem volt, hiszen abban az időben még ő is tanulmányait folytatta – a történet megjelenése után telefonon is beszélt a celebbel, hogy elmondja neki, rosszul emlékszik.

Tibor nem jól emlékszik a történtekre, hiszen nemhogy pisztolyt, de még egy bicskát sem vett elő Péter és a barátja azon az ominózus napon. Emlékszem, az eset Pápán történt. Péter, a volt vőlegényem valóban megjelent, amikor az autóban ültünk, és kissé indulatosan, de nem támadólag számon kérte Tibort. Ő kiszállt az autóból, leguggolt, és úgy beszélgettek. Miután mindkét fél elmondta az álláspontját, elköszöntek egymástól, kezet fogtak, és mindenki ment a maga útjára

– mesélte a Blikknek a nő.

Az ex-vőlegény, aki jelenleg előzetes letartóztatásban ül, az a Süveges Péter, aki társaival 2005-ben kirabolt egy pénzszállító autót a budaörsi Tesco áruháznál. A férfi jogi képviselőjén keresztül a következő nyilatkozatot tette az ügyben:

Mivel Pintér Tibor állításai valótlanok, úgy érzem, bocsánatkéréssel tartozik felém. Sajnos, azt látom, hogy egyesek mindenre képesek azért, hogy öt perc hírnévhez jussanak. Természetesen sem pisztollyal, sem más fegyverrel, de még az öklömmel sem fenyegettem meg a művész urat. Két tanúja is volt az esetnek, akik ezt bármikor megerősítik.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik