Szórakozás

Kvíz: felismeri a sztárok gyerekeit?

Vannak sztárok, akik a legapróbb sajtómegjelenéstől is óvják gyermekeiket, illetve vannak, akik szinte már a fogantatás pillanatát is kiposztolják a különböző közösségi oldalakra.

Kvíz: Melyik királyi családhoz tartoznak ezek a gyerekek?
Keresztély herceg vajon belga, dán, vagy spanyol? Egyáltalán melyik ő? :D

Michael Jackson például az előbbi csoportba tartozott. Ki ne emlékezne arra a pillanatra, amikor legkisebb fiát, az akkor még csak alig kilenc hónapos Prince Michaelt egy lepedővel az arcán lógatta ki egy hotel ablakán, mindezt csak azért, hogy a paparazzók igényeit valamelyest kielégítse. Kylie Jenner viszont a popkirály ellentéte. Terhességét ugyan kilenc hónapon keresztül titkolta, de a szülést követően gyakorlatilag még azt is elárulta a világnak, hogy az utolsó órákban hány centire tágult ki. Így talán jósnak sem kell lennünk ahhoz, hogy Jenner lányáról – aki az amúgy etimológiailag megfejthetetlen Stormi Webster nevet kapta szüleitől – sűrűn láthatunk majd képeket.

De vajon mi a helyzet Madonna, Will Smith vagy Beyoncé gyerekeivel? Felismerné őket képekről? Ezt próbálhatja most ki kvízünk segítségével. Kommentben meg jöhetnek a pontszámok.

(Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik