Szórakozás

Sváby András fontos dolgot tanult a rágóról Antal Imrétől

Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)
Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)

Két meglepő szokásnak hódol Sváby András, ami nélkül soha, de soha nem ül kamera elé. A történet negyvenöt évvel ezelőtt kezdődött, akkor ismerte meg a legendás televízióst, Antal Imrét. András édesapja, Sváby Lajos Kossuth-díjas festőművész, aki a legendás tévés ismerőse volt.

Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)
Sváby András végre megmutatta a párját - Fotó!
A tévés először posztolt közös fotót kisfia édesanyjával.

Velem csak évtizedekkel később, amikor odakerültem a televízióhoz. Onnantól viszont figyelt rám, ha találkoztunk, mindig megkérdezte, mit csinálok éppen, hogy van apám. Emlékszem, úgy huszonöt éves lehettem, már műsort vezettem, amikor összefutottunk a sminkszobában. Ő addigra nagyon menő tévés lett. Akkor mondta: „András, tanuld meg, a legjobb, ha adás előtt mindig rágózol. Át­mozgatja az arc izmait, nem leszel szomjas. Ne igyál vizet, mert attól izzadsz. Azóta adás előtt egy órával mindig elkezdek rágózni és csak kezdéskor do­bom ki. Soha, de soha nem hagyom ki ezt a rituálét. Az íróasztalom fiókjában mindig van rágógumi. Nevezhetjük babonának, de inkább egy legendától kapott hasznos tanács, ami azóta is működik

– mondta a Borsnak Sváby András.

Az ATV műsorvezetőjének másik szokása, hogy adás előtt mindig levágja a körmét, mert rémálmaiban előfordul, hogy ápolatlan kézzel látják őt a nézők.

(Kiemelt kép: TV Paprika)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik