Szórakozás

310 millióért eladó Klapka üzletháza

Klapka György (Array)
Klapka György (Array)

Ahogyan a 24.hu kedden elsőként megírta, bezárt a Klapka Üzletház. Eddig még csak sejteni lehetett, de már biztos: kiárusítják a teljes Klapka-birodalmat. A Blikk informá­ciói szerint a testvérek egybehangzóa­n úgy döntöttek, a teljes céget eladásra bocsátják, ezt a négyük által megbízott ügyvéd, dr. Balogh-Rosta Gergely is megerősítette.

Az ingatlanok és az üzleti vállalkozások értékesítésének lehetősége fennáll, ha arra akad megfelelő vevő, akkor eladásra kerülhet. Minden eshetőségre fel vagyunk készülve

– mondta az ügyvéd.

Ingatlanszakértők szerint a 364 négyzetméteres üzlet­helyiség és a 115 nm-es pince együtt akár 600 millió forintot is kóstálhat, de a Blikk szerint jóval a piaci ár alatt, 310 mil­lióért hirdetik majd meg a Vámház körút 9. alatt található zálogházat, mert gyorsan túladnának rajta.

A vállalkozást Klapka György tavaly januári halála után négy gyermeke örökölte meg és egészen idáig Klapka Sandy vezette. Az örökösök azonban leváltották az ügyvezetői tisztségről, és nővére, a Németországban élő Klapka Nikol vette át az irányítást. Az eladásról azonban négyen együtt döntöttek.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik