Szórakozás

Galambos Lajosnak keresztbe tett az ügyvédje

Szerdán folytatódik Lagzi Lajcsi sokszor elhalasztott tárgyalása, amire ígéretett tett, hogy ő és felesége is megjelennek. A trombitás 2015 óta húzódó ügye teljesen megváltoztatta az életét, azt mondja, már csak a családja áll mellette, a barátok nagyrésze eltűnt.

Új házba költözött Galambos Lajos és családja
Alig várták, hogy régi házukkal kapcsolatos rossz emlékeiket maguk mögött hagyják.

Nagyon kevés emberi kapcsolatom állta ki ezt a próbát, egy kezemen meg tudom számolni, hányan maradtak velem. Szinte csak a családomra számíthatok, a barátok elpárologtak. Tanulságos volt látni, hogy ki milyen módon viselkedik velem. Voltak olyan ismerősök, akik hirtelen elfelejtették felvenni a telefonjukat. Mások megpróbáltak anyagilag lehúzni

– kezdte a Blikknek Galambos Lajos, aki azt is elárulta, hogy egy korábbi ügyvéd barátja mennyit ártott neki.

Elárult egy olyan ügyvéd is, akit egykoron a barátomnak hittem, és rengeteget segítettem neki. Bogi lányom fordult hozzá, amikor én még benn voltam. Szerette volna elhívni egy tévéfelvételre, hogy tanácsokat adjon neki, de erre nem volt hajlandó. Komoly következményei lettek a dolognak, mert egy suta nyilatkozat miatt többé nem tarthattam a kapcsolatot a családommal. Ezt az embert soha nem akarom újra látni.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik