Szórakozás

Luxus Vivien 33 hetes terhesen bevállalta a repülést

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője már terhességének 33. hetében jár, mégis úgy döntött, hogy elindul egy utolsó repülős utazásra, mielőtt megszületne a baba. A repülést bizonyos légitársaságoknál már a 28. héttől kezdve orvosi engedélyhez kötik, ezt Luxus Vivien megkapta orvosától. 

Még utoljára ki akarta pihenni magát a szülés előtt:

Számomra a repülés egyáltalán nem jelent nehézséget még kismamaként sem. Szerencsére semmi gond a terhességemmel, úgyhogy megkaptam az engedélyt az orvosomtól

válaszolta a Blikk megkeresésére. Valójában az itthoni rossz időből menekült el, nem bírta tovább a hideget, illetve a rengeteg munka után  úgy érezte, ráfér a kikapcsolódás:

Ezt a hideg időszakot csakis nyaralással, sok napsütéssel lehet elviselni szerintem! Szükségem volt a napsütésre, feltöltődésre, főleg az elképesztően sűrű forgatások miatt, nagyon kimerítő volt ez az időszak.

A Blikk által megkérdezett nőgyógyász, Dr. Nagy Andor szerint terhesen nem tesz jót ennyi ideig egy helyben ülni, nagyobb a trombózisveszél, illetve a szülés is beindulhat a repüléstől a 36. héttől kezdve.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2018, időpont: 10:00 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @vasvarivivien

Ajánlott videó

Olvasói sztorik