Szórakozás

Risztov Éva terhesen is indult volna az olimpián, mert az a legjobb dopping

Risztov Éva a #Bochkor műsor vendége volt, az adás vasárnap este látható az ATV-n. Szó esett a terhességről, és az olimpikon azt mondta, hogy ő biztosan nem szólt volna terhességéről az olimpián, hiszen ezzel megnövelte volna esélyét a győzelemre. 

Bochkor megkérdezi Risztov Évát, hogy ha másfél hónappal a Londoni Olimpia előtt kiderült volna, hogy terhes, mit csinált volna. A sportoló semmiképp nem szólt volna, elmesélte, hogy ezt az egykori NDK-ban kifejezetten használták a teherbe ejtést, mint doppingmódszert. Azt mondta, hogy egy sportoló a győzelem érdekében mindent megtesz.

Nálam ez nem sikerült, pedig próbálták…

Beszéltek a sunyi ellenőrökről is, akik felszállnak a busz végállomásán, ahol jegyet sem lehet venni, és megállókon át inkognitóban utaznak. Jakupcsek Gabriella szerint nyilvánvalóvá kellene tenni, hogy ők ellenőrök. Bár Risztov Évának nem sok gondja volt eddig az ellenőrökkel, mert amint odaadja a személyijét, azonnal gratulálnak neki.

Hajdú Péter életében először szembesült azzal, hogy ha valakinek nincs jegye a villamoson, azzal mi történik: az ellenőrök megbüntetik. Nem sokat utazott eddig tömegközlekedésen.

Kiemelt kép: MTI/ Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik