Szórakozás

Újra kellett forgatni Ripli Zsuzsa melltartós jelenetét

Banális baleset érte forgatás közben A mi kis falunk szereplőjét, Ripli Zsuzsát. Az exmodell sorozatbeli karakterét, Dórit csak két dolog érdekli: a fitnesz meg a pap. A jóképű papot Schmied Zoltán játssza, akiért szó szerint verekednek a nők a faluban. Dóri nemrég közel is kerülhetett hozzá, hiányos öltözékben.

Zoli nagyon profi színész, szeretem a közös jeleneteinket, mert visz magával. Könnyű vele játszani. Legutóbb Dóri éjszaka befeküdt a sátorba egy szál melltartóban a pap mellé. Könnyen ment a sátras jelenet is, pedig melltartóban voltam, ő meg nyakig felöltözve

– mondta a Borsnak Ripli Zsuzsi, majd elmesélte, mi volt a „legveszélyesebb” a sátorban.

Eljegyezték Ripli Zsuzsát
Szerelmes fotót is megosztott a Playmate, aki az RTL Klub sorozatában, A mi kis falunkban is látható volt.

Felvettük a jelenetet az egyik irányban, aztán megcsípett egy szúnyog. Akkora dudor lett a homlokomon, mintha darázs csípett volna meg. Bedagadt, elölről kellett kezdeni a jelenet forgatását a másik irányból. Mert valóban ott forgattunk a tóparton, ahol sok a szúnyog. Hiába voltam befújva, megcsíptek. Mindig történnek vicces „balesetek”.

Az RTL Klub sorozatának szuperszexi Dórája egyébként modellként kezdte a karrierjét. Sok reklámfilmben szerepelt, megtetszett neki, amikor játszania kellett a kamera előtt.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik