Szórakozás

Túlszárnyalta fia Heilig Gábort

Heilig Gábor és Eszményi Viktória büszkék a fiukra, Heilig Tamásra. A 34 éves fiú egyértelműen örökölte szülei zenei tehetségét, sőt az egyik legnépszerűbb hazai formációban, a Punnany Massifban is játszik.

Az Apostol, a Gemini egykori, valamint a 100 Folk Celsius jelenlegi zenésze, Heilig Gábor bizonyos szempontból jobbnak tartja fiát magánál.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor titokban szakított
Csaknem negyven éve alkotnak egy párt, pedig tűz és víz a személyiségük.

Ha a szó szoros értelmében vesszük a zenész szócskát, akkor Tomi engem már jóval túlszárnyalt. Ez a szakma sok szegmensből áll, az egyik része, hogy az ember mennyire tud muzsikálni, mennyire színpadképes, illetve mennyire szimpatikus és hiteles. Zeneileg Tomi kitűnő, akivel ráadásul jó beülni egy buszba. Régóta vallom, már a turnébuszban eldől, hogy egy buli milyen lesz. Ha ott jó a hangulat, jó srácok vannak, akik szeretik, kedvelik egymást, akkor nagyon rossznak kell lenni a színpadon, hogy a buli balul süljön el. Szoktam neki tanácsokat adni, pláne amikor olyan formációkban játszik, amelyek egész egyszerűen megdöbbentenek. Örülök és fontosnak tartom, hogy minél szélesebb legyen a látóköre, hiszen annál jobban megy majd neki a zenélés, minél több stílusban mozog otthonosan. A mai világban nem árt több lábon állni

– magyarázta a Blikknek Heilig, aki több mint negyvenévnyi házasság után is boldogan él együtt a feleségével.

Szívesen mesélnék kalandos sztorikat, de sajnos nem történnek ilyenek velünk. Éljük az életünket együtt, harmóniában, már 42 éve. Szerencsések vagyunk, hogy rátaláltunk egymásra, meg is becsüljük a kapcsolatunkat!

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik