Szórakozás

Öngyógyító lett Rippel Feri

Az erőművésznél 8 éve májzsírosodást és szívritmuszavart diagnosztizálták az orvosok.

Amint elmúltam 40 éves, a szervezetem egyre több és egyre súlyosabb tüneteket kezdett produkálni. Kezdetben csak rossz közérzetem volt, ingerült voltam. Később állandósult a gyomorsavtúltengésem, reflux alakult ki ná­lam, később további emésztőrendszeri tünetek jelentkeztek, egyre többször szédelegtem. Akkor döntöttem el, hogy változtatok az életemen, amikor egyik este arra riadtam fel, hogy 200-zal ver a szívem, miközben 180/120-volt a vérnyomásom. Az orvosok májzsírosodást és szívritmuszavart állapítottak meg nálam. Én nem akartam elfogadni, hogy 40 éves koromban gyógyszereken kelljen élnem, tudtam, gyors és természetes megoldást kell találnom

– mesélte a Borsnak Rippel Feri, aki a megoldást a ketogén életmódban találta meg, amelynek lényege, hogy teljesen kizárjuk az étrendünkből a fehér lisztet, fehérített cukrot, és lecsökkentjük a szénhidrátbevitelünket.

Amióta áttértem erre az életmódra, teljesen elmúltak a fent említett tüneteim. Lassan 50 éves vagyok, de mintha a testem nem öregedne. Folyamatosan fitt vagyok, és nem produkálom az öregedéssel járó „tipikus” kórképeket, mint például a csontkopás, keringési problémák vagy végtagfájdalmak.

(Kiemelt kép: FEM3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik