Szórakozás
Budapest, 2016. április 13.
Németh Kristóf színész, szinkronszínész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Földessy Margit Balázs Béla-díjas színésznõ pályafutását, szerepeit idézték meg.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Milliókat fizetett volt cégének Németh Kristóf

24.hu
24.hu

2018. 03. 10. 19:29

Fél éven keresztül ügyvédek hadával tárgyalt Németh Kristóf, hogy visszaszerezhesse a Játékszíntől és újra játszhassa kedvenc darabjait új teátrumában. Így az Uránia Filmszínházban működő Fó­rum Színház nemrégiben újra műsorra tűzhette A hűtlenség ára és a Napsugár fiúk című színművet.

Ha valahonnan távozom és új dologba kezdek, akkor semmilyen szempontból sem szeretek üres kézzel távozni. A ko­rábbi cégtársaimmal több mint fél éven át, seregnyi ügyvéd közreműködésével tárgyaltunk, mire igen súlyos összegért sikerült megvásárolnom az elmúlt hetekben műsorra tűzött A hűtlenség ára című darabunkat, illetve a Benedek Miklós és Gálvölgyi János főszereplésével játszott Napsugár fiúkat

– mesélte Németh a Borsnak. A lap szerint a színházigazgató milliókat utalt volt cégének, hogy a két darabot visszaszerezze.

Német Kristóf és a Játékszín között két éve kezdődött konfliktus, csúcsra pedig 2017 októberében ért, amikor a színészt saját tudta nélkül cserélték le a színház egyik darabjában, ami azért volt érdekes, mert Németh nem csak színészként, hanem tulajdonosként is érdekelt volt a színház életében.

Törekedtem arra, hogy a volt üzlettársaimmal békében váljunk el, számomra ez nagyon fontos volt. A Játékszín éléről való távozásom egy dologra megtanított: ebben a szakmában egy-két barátom van és nagyon sok ismerősöm. Természetesen akadnak ellenségei is az embernek, de erről Friderikusz Sándor egyik híres mondása jut eszembe: Hálás vagyok a barátaimnak, de az el­lenségeimnek még inkább, mert ők inspirálnak. Ha a rosszakaróimról kérdeznek, viccesen mindig azt mondom: Ha nem terjesztenek rólam hazugságot, akkor igyekszem nem elmondani róluk az igazságot

– tette hozzá Németh Kristóf.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Britain's Prime Minister Theresa May leaves after a press conference following a special meeting of the European Council to endorse the draft Brexit withdrawal agreement and to approve the draft political declaration on future EU-UK relations on November 25, 2018 in Brussels. - The European Union's top official urged British lawmakers to ratify the Brexit deal Prime Minister Theresa May has negotiated with European leaders, warning it will not be modified.
"This is the best deal possible for Britain, this is the best deal possible for Europe. This is the only deal possible," Jean-Claude Juncker, the president of the European Commission, said after a Brussels summit. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.