Szórakozás

Sváby András: Soha nem voltam mintaapa

Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)
Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)

Nemrég töltötte be az ötvenet, de negyvennek sem érzi magát Sváby András. Otthon szerető társ és egy kisfiú várja, nagyfiai pedig szépen helytállnak az életben.

Jót tett a lelkemnek, hogy újra szerkesztőségben dolgozom, hiányzott már, és hát Milán, aki március 2-án volt egyéves, megfiatalít. Vele újraélem azt, amit Tomival és Petivel húsz éve. Épp a múlt héten kezdett el járni, édes gyerek, szerencsére kiköpött anyja, mivel ő is gyönyörű. Én soha nem voltam mintaapa, nem szaladtam haza fürdetésre, etetésre, ezeket ma is meghagyom a páromnak, Andinak, bár pelenkázni éppenséggel szeretek. (…) Olykor irigykedve nézem a lányos apákat. De többet nem próbálkozom, elég a három gyerek

– mondta a BEST magazinnak Sváby.

Sváby András megmutatta, hogyan nézett ki 21 évvel ezelőtt
Nem sokat változott a műsorvezető 29 éves önmagához képest.

Habár a Heti Napló műsorvezetőjének kisebbik fia még csak egyéves, a nagyokról, Tomiról és Petiről már biztosan elmondhatja, apaként valamit jól csinált.

Amúgy ha a két nagyobb fiamra nézek, azt érzem, hogy valamit nagyon jól csináltunk az édesanyjukkal, nagyon büszke vagyok rájuk. Naponta beszélek velük, kiváló a kapcsolatunk, sokat utazunk, nemsokára Odeszszába megyünk együtt. Jószívű srácok, nem véletlenül van sok barátjuk, bárkivel elbeszélgetnek, könnyen teremtenek kapcsolatot. Mindig arra törekedtem, hogy jó iskolákat végezzenek, olyanokat, ami a tehetségüknek megfelel, ahol mint egyéniségeket tanítják őket. Ez határozza meg a jövőjüket, ez a legjobb befektetés, így ehhez Milán esetében is ragaszkodni fogok.

András nagyobbik fia, a 23 éves Tomi hajó mérnöknek tanul a dél-angliai Southampton ban. Most másodéves, és hat társával lakik együtt egy lakásban, de mindenkinek van külön szobája. Diákhitel segítségével tanul, de a szülei is támogatják.

Mondtam, az elején segítek neki, de előbb-utóbb dolgoznia is kell. Ő nem várt ezzel, egy ideje már esténként pizza futárként dolgozik.

Középső fia, Peti még nem tart itt. Ő tavaly érettségizett a konzervatóriumban, fagotton játszik, nemrég pedig áttért a szaxofonra.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: BEST Magazin – 2018. március 8.

(Kiemelt kép: TV Paprika)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik