Szórakozás
Svaby-Andras(650x433).jpg (Sváby András)

Sváby András: Soha nem voltam mintaapa

24.hu
24.hu

2018. 03. 09. 18:26

Nemrég töltötte be az ötvenet, de negyvennek sem érzi magát Sváby András. Otthon szerető társ és egy kisfiú várja, nagyfiai pedig szépen helytállnak az életben.

Jót tett a lelkemnek, hogy újra szerkesztőségben dolgozom, hiányzott már, és hát Milán, aki március 2-án volt egyéves, megfiatalít. Vele újraélem azt, amit Tomival és Petivel húsz éve. Épp a múlt héten kezdett el járni, édes gyerek, szerencsére kiköpött anyja, mivel ő is gyönyörű. Én soha nem voltam mintaapa, nem szaladtam haza fürdetésre, etetésre, ezeket ma is meghagyom a páromnak, Andinak, bár pelenkázni éppenséggel szeretek. (…) Olykor irigykedve nézem a lányos apákat. De többet nem próbálkozom, elég a három gyerek

– mondta a BEST magazinnak Sváby.

Sváby András megmutatta, hogyan nézett ki 21 évvel ezelőtt
Nem sokat változott a műsorvezető 29 éves önmagához képest.

Habár a Heti Napló műsorvezetőjének kisebbik fia még csak egyéves, a nagyokról, Tomiról és Petiről már biztosan elmondhatja, apaként valamit jól csinált.

Amúgy ha a két nagyobb fiamra nézek, azt érzem, hogy valamit nagyon jól csináltunk az édesanyjukkal, nagyon büszke vagyok rájuk. Naponta beszélek velük, kiváló a kapcsolatunk, sokat utazunk, nemsokára Odeszszába megyünk együtt. Jószívű srácok, nem véletlenül van sok barátjuk, bárkivel elbeszélgetnek, könnyen teremtenek kapcsolatot. Mindig arra törekedtem, hogy jó iskolákat végezzenek, olyanokat, ami a tehetségüknek megfelel, ahol mint egyéniségeket tanítják őket. Ez határozza meg a jövőjüket, ez a legjobb befektetés, így ehhez Milán esetében is ragaszkodni fogok.

András nagyobbik fia, a 23 éves Tomi hajó mérnöknek tanul a dél-angliai Southampton ban. Most másodéves, és hat társával lakik együtt egy lakásban, de mindenkinek van külön szobája. Diákhitel segítségével tanul, de a szülei is támogatják.

Mondtam, az elején segítek neki, de előbb-utóbb dolgoznia is kell. Ő nem várt ezzel, egy ideje már esténként pizza futárként dolgozik.

Középső fia, Peti még nem tart itt. Ő tavaly érettségizett a konzervatóriumban, fagotton játszik, nemrég pedig áttért a szaxofonra.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: BEST Magazin – 2018. március 8.

(Kiemelt kép: TV Paprika)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Britain's Prime Minister Theresa May leaves after a press conference following a special meeting of the European Council to endorse the draft Brexit withdrawal agreement and to approve the draft political declaration on future EU-UK relations on November 25, 2018 in Brussels. - The European Union's top official urged British lawmakers to ratify the Brexit deal Prime Minister Theresa May has negotiated with European leaders, warning it will not be modified.
"This is the best deal possible for Britain, this is the best deal possible for Europe. This is the only deal possible," Jean-Claude Juncker, the president of the European Commission, said after a Brussels summit. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.