Szórakozás

Vastag Csaba azért hízott meg, hogy ne bélyegezzék meg

Vastag Csaba több mint hét évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, ahol nemcsak a hangjára, hanem a külsejére is hamar felfigyeltek. Az ügyeletes szépfiú szerepét persze minden alkalommal megkapta, annak ellenére, hogy sosem szerette a skatulyákat, így kénytelen volt tudatosan dolgozni ellene.

Annak idején, amikor indultam, elég nehezen viseltem, hogy én voltam az ügyeletes szépfiú, hisz ahelyett, hogy a hangommal lettek volna elfoglalva, mindig azt figyelték, miben vagyok, hogy áll a hajam, és mikor ejtek el egy félmosolyt. Pedig attól, hogy felveszek egy normális ruhát, és igyekszem megadni a közönségnek a tiszteletet azzal, hogy nem lyukas cipőben állok eléjük, szerintem még nem vagyok ficsúr! Bár inkább viselem ezt a jelzőt, mint azt, hogy igénytelen. Nagyon nehezen másztam ki ebből a skatulyából. Tudatosan dolgoztam a különböző bélyegek ellen

– mondta a Star magazinnak az énekes, aki a testsúlyán is változtatott.

Volt, amikor direkt meghíztam, és kilencvenöt kilós voltam, aztán egy évig szinte semmit nem ettem, és hatvanra fogytam. De ma már rájöttem: hiába úszom az árral szemben, úgyis el fog sodorni, ha akar.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik