Szórakozás

Piacon vett ruhát hord Tóth Gabi

Sokan dívaként tekintenek Tóth Gabira, pedig magát még mindig egyszerű lánynak tartja, aki sikeres előadóként egyáltalán nem szégyelli, hogy a drága divatboltok helyett a piacokon is szívesen vásárol. A kedvenc ruhadarabja is onnan van, amit néhány napja osztott meg az Instagram-oldalán.

Tavaly a családommal Horvátországban nyaraltunk, és egy ottani piacon találtam ezt a ruhát, azóta is imádom. Szerintem jó helyeken, tök jó darabokat lehet találni, és nem kell, hogy az ember csilliárdokat költsön hozzá

– mondta Tóth Gabi a Borsnak, aki a mai napig egy egyszerű tapolcai lánynak tartja magát.

Én mindig hangsúlyozom, hogy az lesz hiteles előadó, aki nem felejti el, hogy honnan jött. Hiába a menő ruhák, sminkek, drága ékszerek a színpadon vagy a tévében, az sokszor csak egy kép, egy jelmez, ami nem mosódhat össze az ember valódi énjével, igazi személyiségével. Persze, nekem is vannak drága ruháim, de valahogy a természetes dolgokat jobban kedvelem. Nem rohangálok kiló sminkkel sem, ha nem muszáj. A gardróbom pedig olyan darabokkal van teli, amiken magyar, balkán vagy népművészeti elemek jelennek meg.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2018, időpont: 12:43 (PST időzóna szerint)

(Kiemelt kép: 24.hu / Bielik István)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik