Szórakozás

Az ISIS végül csak elvette tőlünk Mia Khalifát

Az egyik leghíresebb pornósztárt, Mia Khalifát kicsivel több mint fél évvel ezelőtt fenyegette meg az ISIS terrorszervezet. A libanoni származású pornós annak ellenére is az egyik legnépszerűbb előadó a Pornhubon, hogy egy ideje már felhagyott a filmezéssel, és már sportriporterként keresi a betevőt.

Lefejezéssel fenyegeti az ISIS a libanoni pornósztárt
Mia Khalifa ma már sportriporterként dolgozik, de az Iszlám Állam nem bocsátotta meg neki, hogy hidzsábban szerepelt egy pornófilmben.

Photoshopoltok rólam egy képet, amin le vagyok fejezve, és azt írták, ez fog velem történni.  Aggaszt, de igyekszem nem mutatni, mert nem mutathatok gyengeséget. Mert épp ez az, amit akarnak. Próbálok úgy tenni, mintha leperegne rólam, de bevallom, egy idő után azért szenved tőle az ember.

– mondta Khalifa az eset kapcsán, akivel most a doppingolással megbukott Lance Armstrong készített interjút.

Khalifa elmondta Armstrongnak, hogy az egyik legnyomósabb indok, ami miatt abbahagyta a pornózást, az az ISIS fenyegetése volt.

Az egész spirál akkor indult be, amikor megkaptam az ISIS halálos fenyegetéseit, azután kezdtem el félig tudatosan leépíteni a karrierem.

Armstrong podcastjában arról is beszélgetett az egykori pornóssal, hogy az emberek hogyan rontják el az életüket rossz döntésekkel. Abban egyetértettek, hogy mindketten sokat hibáztak életük során.

Forrás: Maxim

Borítókép: Mia Khalifa Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik