Szórakozás

Nem várhatott tovább terhessége bejelentésével Kulcsár Edina

Ahogyan a BEST magazin cikke alapján megírtuk, Kulcsár Edina és párja őszre várják első gyermekük érkezését.

A szépségkirálynő a Facebook-oldalán is megerősítette az örömhírt, és azt is elárulta, hogy miért nem várhatott tovább terhessége bejelentésével.

Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz! Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve SAJNOS már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlthéten… Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére, csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe… (…) Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult. A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, (hiszen nem szabad idegeskednem), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom… Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ,,ő” elrendezi!

– írta a bejegyzésben Kulcsár Edina.

A műsorvezető arról is beszámolt, hogy bár még a terhessége elején van, nagyon szép dologként éli meg ezt az időszakot.

Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni. Remélem ti is velünk együtt örültök majd a ,,kis Edina“ vagy ,,kis Csuti” érkezésének, mert mi már nagyon várjuk!

– tette hozzá Kulcsár, akinek gömbölyödő hasáról fotók is bekerültek a BEST magazinba.

A hír IGAZ! 🤰🏻👼🏻 ❤️Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek!🙈 Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbab…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2018. február 22.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik