Szórakozás

Péter Szabó Szilvia 15 hónapos kislányát is megmutatta új klipjében

Az énekesnő igyekszik óvni a magánéletét, főként gyermekét. A kis Emmát fél éves korában mutatta meg először és azóta is csak néhány képet osztott meg róla rajongóival. Péter Szabó Szilvia azonban nem tudta megállni, hogy zenei visszatérése alkalmából, ne vonja be 15 hónapos lányát is a munkába.

Hullafáradtan, kialvatlanul is igazi nő Péter Szabó Szilvia
Ha valaki anya lesz, vigyáznia kell, hogy ne veszítse el a férjét az énekesnő szerint.

Közösen forgattunk. A héten jelent meg az új lemezem és két videóklip is, az egyik a Te és Én című dalhoz. Úgy gondolom, ebben mindenki megtalálhatja a saját kis életét, a saját kis szituációit, a saját kis kapaszkodóit, a saját Te és Énjét. Azért került bele a picurkám egy pár kocka erejéig a klip végén, mert nekem ő jelenti a Te és Ént

– meélste a Fem3 Caféban az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy babája hogyan viselte a forgatást.

Izgultam, hogy hogy fog menni a forgatás, mennyire fogja megérteni azt, hogy mit szeretnénk, de pillanatok alatt felvettük vele a jelenetet és halálosan cuki volt. Élvezte nagyon, mert sok gyerek volt a forgatáson, kutyus is volt. Sokat jelent nekem, hogy ez a csodálatos kor, amiben ő most van, meg lett örökítve.

A beszélgetés során azonban kiderült, hogy a klipforgatás egy kivételes alkalom volt, Péter Szabó Szilvia ugyanis nem szeretné bevonni a gyermekét ebbe a világba.

Egyébként szeretném teljesen távoltartani őt ezektől a dolgoktól és megvédeni őt ettől a világtól, aztán majd ha már el tudja dönteni, hogy mit szeretne csinálni, merre szeretne menni az életben, akkor természetesen támogatni fogom minden jó dologban.


Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik