Szórakozás

Muri Enikő: Nincs szükségem pasira

Muri Enikő a Blikknek adott interjúban elmondta, hogy jelenleg egész életét egy lapra tette fel, még pedig a Sugarloaf zenekarba fektet most minden energiát. Ebbe pedig most nem fér bele egy pasi.

Jelentkező akadna a fiatal énekesnőre, de ezerrel azon van, hogy a karrierjét építse, így most nem foglalkozik az ismerkedéssel. Mégis boldog, hogy ezt az utat választotta:

A szerelmi életemről beszélni nem tudok, pontosabban nincs is róla mit mesélni. Egyáltalán semmi időm a magánéletemre. Abszolút a zenében, szövegírásban élem ki magam, illetve a színpadon. Merész húzás volt ez a részemről, hogy mindent egy lapra teszek fel, de kiderült, végül a lehető legjobb döntés volt. Ennek a zenekarnak köszönhe­tően teljesedtem ki. Nekik köszönhetem, hogy a koncerteken is másképp tudok felállni a színpadra, felszabadultabb vagyok, és úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem. Ez teszi teljessé az életem.

A zenélés mellett is számos projektben vesz részt, például a a Madách Színházzal és az Experidance-szel járja az országot. Ennyi elfoglaltság mellé tényleg nehezen férne be egy kapcsolat.

Kiemelt kép: Instagram / @murieniko

Ajánlott videó

Olvasói sztorik