Szórakozás

Kiss Ramóna: Alig láttam a fájdalomtól

Kiss Ramónát annyira leterítette az influenza, kórházba kellett vonulnia, hogy infúziót kapjon. Szerencsére már jobban van, a kórházból is kiengedték

Az influenzát a legtöbben megússzák egy kis lázzal és kötelező fekvéssel, nem úgy Kiss Ramóna, akinek borzasztó fájdalmai voltak a betegség miatt:

Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza.

A színésznő összesen 5 napot töltött a kórházban két részletben, mert miután pár nap múlva kieengedték, állapota újra rosszabbra fordult.

 Első körben hazaengedtek egy infúziókúra után. Begyógyszerezve ágyba bújtam, de két nap alatt sem ment le a lázam, ezért visszakerültem a kórházba, méghozzá tüdőgyulladás gyanújával, amit szerencsére utóbb kizártak.

Kiss Ramóna jobban van, orvosi engedéllyel már egy sajtótájékoztatón is megjelenhetett. A Talpra, magyar! című musicalben fog szerepelni március 15-én, addig pihenteti a hangját, hogy hibátlanul tudjon majd énekelni.

Kiemelt kép: Instagram / @ramona_kiss

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik