Szórakozás

VV Béci válik, már elköltözött otthonról

Úgy gondolom,elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt hírt! Egy ideje a Feleségemmel megromlott a kapcsolatunk… leírhatnám, hogy én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem itt nem számít! Már egy ideje nem lakom otthon, és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk, hogy a Kicsilányunk bármilyen módon sérüljön! A Szüleink sem tudják pontosan mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni

– posztolta az Instagram-oldalára Rácz Béla – VV Béci, vagy ahogy a zene világában ismertté vált, Young G. A rapper azt is leírta, hogy időközben már egy másik nővel van együtt.

Ez alatt az idő alatt, én bele szerettem egy másik lányba akivel együtt vagyok. Nem fedem fel a lány kilétét, de már nem szeretnék bujkálni, és úgy érzem ez a minimum amit adhatok neki, hogy nem titkolózom többet! Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg együtt és örökre hálás leszek a Kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni, úgy hogy ne sérüljön a gyermekünk, értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet, kérlek titeket, hogy ne bombázzatok felesleges üzenetekkel. Köszönöm!

– tette hozzá VV Béci.

Rácz Béla egyébként kétszer is elvette feleségét. Másodjára 2016-ban mondták ki az igent 150 fős vendégsereg előtt. 13 éves koruk óta ismerik egymást, de a szerelem csak jó pár évvel később lángolt fel köztük. Egy közös gyermekük született.

Úgy gondolom,elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt hírt! Egy ideje a Feleségemmel megromlott a kapcsolatunk… leírhatnám,h én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem itt nem számít! Már egy ideje nem lakom otthon, és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk,h a Kicsilányunk bármilyen módon sérüljön! A Szüleink sem tudják pontosan mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni! Ez alatt az idő alatt, én bele szerettem egy másik lányba akivel együtt vagyok. Nem fedem fel a lány kilétét, de már nem szeretnék bújkálni, és úgy érzem ez a minimum amit adhatok neki, h nem titkolozom többet! Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg együtt és örökre hálás leszek a Kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni,úgy h ne sérüljön a gyermekünk,értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet, kérlek titeket ,h ne bombàzzatok felesleges üzenetekkel. Köszönöm! #llclassico

YOUNG G Beci (@yg26beci) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2018, időpont: 12:54 (PST időzóna szerint)

(Kiemelt kép: 24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik