Szórakozás

Fergie annyira rosszul énekelt, hogy rajta pörög a fél internet

Mi, magyarok talán sosem fogjuk elfelejteni azt a bizonyos 2002-es Kelet-Nyugat Kosárlabda Gálát, ahol Király Linda megküzdött Magyarország himnuszával, kiérdemelve ezzel az egyik legkellemetlenebb előadásoknak járó címet. Király Viktor nővérének azonban mostantól osztoznia kell trónján, hiszen a Black Eyed Peas egykori énekesnője Fergie olyat mutatott, amit eddig csak nagyon kevesen. 

Fergie minden nap hallucinált a drogoktól
Súlyos MDMA-függő volt a Black Eyed Peas énekesnője.

Vasárnap este tartották a 67. NBA All-Star kosárlabda mérkőzést, amelyen színészek, zenészek és más sportágak képviselői is pályára léptek, 2018-ban például Justin Bieber,  Michael B. Jordan,  Drew Scott, és Jamie Foxx. Erre az eseményre kérték fel a Grammy-díjas énekesnőt, Fergie-t, hogy énekelje el az Egyesült Államok himnuszát, ami a legkevesebb rosszindulattal sem úgy jött össze, ahogy azt a legtöbben várták volna tőle. Az igazság az, hogy még az előadás stílusát sem tudjuk teljesen belőni, egy viszont biztos: ezt szokás túléneklésnek hívni.

A történet érdekessége amúgy, hogy a világhírű énekesnőt nem először érte az a megtiszteltetés, hogy egy-egy nagyobb, az amerikaiak számára fontos rendezvényen elénekelhette az ország himnuszát. Legutóbb például 2011-ben, az Egyesült Államok talán legnépszerűbb és leghíresebb sporteseményén, a Super Bowlon kérték fel erre. Akkori előadása koránt sem okozott akkora közfelháborodást, mint a mostani: az emberek ugyanis – teljesen nyilvánvaló okokból – most nem tudtak csak úgy szimplán elmenni az előadás mellett, a Youtube-ot máris elárasztották a nevető kosárlabda játékosokról összeállított videók, a Twitter pedig konkrétan felrobban az előadást kritizáló bejegyzésektől.

Utóbbiból szedtük most össze a legviccesebbeket:

Fergie 30 perccel ezelőtt fejezte be a nemzeti himnuszt és én még mindig nem tértem magamhoz. Egy részem sosem lesz már ugyanaz.

Miután meghallgattam Fergie előadásában a Nemzeti Himnuszt.

Nem vagyok benne biztos, hogy Fergie hogyan akarta előadni a Nemzeti Himnuszt, de ha ez a „barátom részeg anyja eljátssza, hogy szexi”, akkor összejött neki.

Fergie-nek a Nemzeti Himnuszt Trump vádemelése közben kellene énekelnie.

Fergie úgy énekli a Nemzeti Himnuszt a 2018-as NBA All-Star mérkőzésen, mintha Amy Winehouse Jessica Simpsont utánozná.

Ha egyébként bárki megijedt volna, hogy Fergie ezentúl csak ilyen, és ehhez hasonló előadásokkal fog szolgálni, annak azt tanácsoljuk, még ne tegye. Reméljük ez nem más, csak egy kisebb mélyrepülés.

(Kiemelt kép: Michael Tran/FilmMagic)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik