Szórakozás

Bódi Sylvinek hallóideg károsodása lett

A modell egy nem túl vidám témát osztott meg közösségi oldala követőivel. Igaz, Bódi Sylvi éppen Mikronéziába tart, hogy ismét meglovagolja kedvenc hullámait, de az elmúlt hetekben nehéz időket élt. Komoly betegsége alakult ki, amiből még most sem gyógyult fel teljesen.

Bódi Sylvit megbüntették a rendőrök
Telefonnal a kezében vezetett.

Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben. A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem… Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítő gyógyszert és táplálékkiegészítöt szedek

– kezdte Bódi Sylvi, aki azt sem tagadta, hogy mindez megviselte lelkileg, de hisz a gyógyulásában.

Volt ebben az időszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekből mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2018, időpont: 12:43 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik