Szórakozás

Vajna Tímea félt becsekkolni egy hotelbe, mert azt olvasta, kísértetjárta hely

Molnár Dávid
Molnár Dávid

rovatvezető. 2018. 02. 18. 20:48

Rájár a rúd az örök Vajna Tímeára: nemrég a Valentin-nap miatt sírt, most pedig amiatt, mert az aspeni hotel, ahova be kellett csekkolnia, sokak szerint kísértetjárta.

Image: 73523370, A SuperTV2, Hal a tortán címû mûsora. Az adás idõpontja: 2013.10.01. Fotókredit: SuperTV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Vajna Tímea közösségi oldalán sír a Valentin-nap miatt
Most, hogy szétesőben van a házassága, megutálta a szerelemesek ünnepét.

Itt vagyok a Hotel Jeroma-ban, Aspenben, de igazából most olvastam el a hotelnek a hátterét, hogy ez egy szellemhotel, egy haunted hotel és nem tudom, hogy becsekkoljak-e, mert eléggé spirituá

– köszönt be Vajna Instagram-sztoriban, aminek a vége már-már félelemkeltően lemaradt, szerencsére azonban később jött a folytatás.

Andy Vajna felesége megtudta, a vendégek és a hotelt értékelő internetes bejegyzések szerint három szellem szokott ott kísérteni minden nap:

1. Egy kisfiú, aki 1936-ban belefulladt az úszómedencébe és aki állítólag leül a vendégek ágyára és amikor észreveszik őt, gyorsan eltűnik és vizes lábnyomot hagy maga után.

Róla képet is csatolt Vajna:

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

2. Egy nagyon fiatal és nagyon csinos takarító, akit mindig cikiztek a kollégái, mert az összes gazdag szállóvendég vele kedveskedett. Ezért bosszúból a macskáját kidobták a hóba, ő pedig kifutott a hidegbe, tüdőgyulladást kapott és meghalt. Ő állítólag szappanos vizet hagy a mosdóban és összegyűri az ágyneműt.

3. Egy világutazó, aki szerelembe esett egy aspeni lánnyal, akinek a szülei ellenezték a kapcsolatot, emiatt öngyilkos lett, Vajna szerint pedig a szállóvendégek pedig a mai napig is hallják az ő szívfájdalmát.

Ezután Vajna hezitál, hogy becsekkoljon-e, majd hirtelen bizonyítékokat gyűjt.

Például megbotlott:

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Illetve levideózott egy lányt, aki amíg ő „interjút” csinált, elhagyta a gyűrűjét.

Ezután elmondja, sötét van mindenhol és

hogy nem szabad belenézni a tükörbe, majd belenéz a tükörbe.

Újabb árulkodó jel: hideg volt a fürdőszobájában.

A történet, ami akár egy kisfilm is lehetne, azzal zárul, hogy rájön:

a szobája mellett volt a medence, amibe „belefulladt a kisfiú”.

Nagyon rosszakat álmodtam. Az ajtónál egy fekete fejkendőt és fekete ruhás szellemet láttam. És egy agresszív női fura arcú szellemet, aki gyerekeket dobált kővel – de lehet, hogy csak álmodtam az egészet. De mindenre emlékszem

– zárja misztikusan Vajna.

Kiemelt kép: Instagram/Vajna Tímea

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 9.
Grezsu Mihályné viszi haza az önkormányzat ajándékcsomagját a Nyíregyházához tartozó Szélsõbokorban 2016. december 9-én. A Magyar Posta dolgozói Nyíregyháza mintegy 19 ezer nyugdíjas lakosának kézbesítik a város 2500 forint értékû karácsonyi ajándékcsomagját.
MTI Fotó: Balázs Attila

Kihirdették a nyugdíjemelést

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.