Szórakozás

Egyik lányától gyereke van, összeházasodtak, a másik sátánnak nevezi

A lány nevelőszülőknél nőtt föl, amikor 18 éves lett, ismerte meg vér szerinti szüleit. Két évvel később már gyereket szült apjának.

Január végén tartóztatták le a 42 éves Steven Pladlt és lányát a 20 éves Katie-t vérfetőzés miatt, miután közös gyerekük született szeptemberben.

Katie-t még újszülöttként örökbe adták szülei, mikor 18 éves lett,  vette fel velük a kapcsolatot a Facebookon. Nem sokkal később, 2016 augusztusában oda is költözött a házaspárhoz, és két kisebbik testvéréhez a Richmondhoz közeli otthonukba.

Három hónappal később a szülők elváltak, ekkor – az anya, Alyssa elmondása szerint – Steven a 20 éves lánya szobájában aludt már, de csak a földön.

Katie Fusco (@anamateurmama) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2017, időpont: 8:31 (PDT időzóna szerint)

Hogy gyerekük lesz, arra az elvált asszony derített fényt, aki a 11 éves másik gyerekük naplójában olvasott róla, jelentette is a rendőröknek, akiknek végül januárban sikerült elkapni a párt, akik közben össze is házasodtak.

Steven 1 millió dollár óvadék ellenében kikerült az előzetesből – nála van a baba is –, de Katie továbbra is a rácsok mögött ül.

Alyssa a lapnak arról beszélt, hogy 11 éves lánya a naplójába – amit azóta a rendőrség bizonyítékként lefoglalt – a terhes Katie-ről  és Stevenről rajzolt egy képet, amin apját „sátánnak”, a megszületendő gyereket pedig „féldémonnak” nevezte.

Ő a Sátán. Egy kibaszott Sátán. A pokolba fog jutni, de nem azok közé, akiket megkínoznak, hanem akik kínoznak

– írta a kislány.

Katie Fusco (@anamateurmama) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2017, időpont: 2:31 (PDT időzóna szerint)

A volt feleség szerint a 42 éves apa a hibás, kimosta Katie agyát és elcsábította. Bár a lány már nagykorú volt a kapcsolatuk kezdetén, mégis az apának kellett volna okosabbnak lennie.

Nincsenek rá szavak, mennyire árulásnak és undorítónak érzem ezt. 18 évet vártam, hogy kapcsolatba kerülhessek a lányommal, de Steven ezt most teljesen tönkretette.

Az apa-lánya páros nem is igen rejtegette kapcsolatukat, a közösségi oldalaikon osztottak meg egymásról képet, mint például amin az esküvői ceremóniájuk zajlik, aztán a babájukkal közös képeket is.

Alyssa úgy tudja, az esküvő hivatalos volt, csak apa és lánya nem vallotta be a rokoni kapcsolatot. Katie vezetékneve Fusco a nevelőszülei után – akik egyébként szintén ott voltak az ünnepségen, ahogy Steven 72 éves édesanyja is.  Az egészről valószínűleg egyedül Katie anyja nem tudott, csak miután kisebbik lánya naplóját lapozgatta. A 11 éves később elmondta, apja arra kérte őt és harmadik testvérüket, hogy Katie-re mint mostohaanyjukra tekintsenek, és ne nevezzék többé a testvérüknek.

Nothing fancy, just love 💍 #justmarried #simplewedding #pregnancy

Katie Fusco Pladl (@your_local_amateur) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2017, időpont: 4:33 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik