Szórakozás

Pintér Tibor Edit asszony kiborulása ellenére folytatja a Jimmy-musicalt

A Bors információi szerint Pintér Tibor Jimmy-musicaljének bemutatója heves érzelmeket váltott ki a Zámbó családból: Edit asszony állítólag szörnyűnek, Jimmy emlékéhez méltatlannak ítélte a darabot.

Pintér szerint számítani lehetett a negatív véleményekre is, ez egyáltalán nem tántorítja el attól, hogy folytassa a darab turnéját. Zámbó Krisztiánnak egyébként tetszett a darab, sőt maga is énekelt benne. Pintérnek természetesen nincsenek kétségei a musical népszerűségét illetően.

Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik. Örülök, hogy érzelmeket szabadított fel a darab, ez volt az egész művészeti vállalkozás lényege.

mondta a Blikknek a színész, aki egyben rendezője is a darabnak. Pintér nem a szerénységéről híres, egyenesen a egekig magasztalta az előadást:

Rengetegen le akarták járatni a darabot a kezdetektől, volt, aki kordont akart a színház köré, egyesek a jogdíjak miatt támadtak, de a premier mindenért kárpótol. A tömérdek akadályt legyőzve, a mennybe mentünk a színpadon. Eddig minden tervemet véghez vittem, ez sem volt kivétel, bár soha nem is tűztem ki magam elé olyan célt, amit ne tudnék elérni.

Kiemelt kép: Facebook / Nemzeti Lovas Színház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik