Szórakozás

Liptai Claudia lesz a Story Gála háziasszonya

Idén február 10-én kerül megrendezésre a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, aminek a háziasszonya Liptai Claudia lesz, az oldalán pedig a a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs áll majd.

Liptai az elmúlt években egyébként kihagyta az év egyik legnagyobb celebeseményét, még tavaly is, amikor díjat is nyert.

Az utóbbi években sajnos az elfoglaltságaim és kötelezettségeim miatt kihagytam a gálákat. Pedig tavaly nagy öröm ért azzal, hogy az olvasók díjaztak, mégsem tudtam személyesen ott lenni, ugyanis a kisfiam, Marcika még túl pici volt ahhoz, hogy otthon hagyjam. De két dimenzióban, a köszönővideón keresztül jelen voltam

– mondta a műsorvezető, aki a mostani feladatra már nagyon készül és azt ígéri, a ruhája miatt minden szem rászegeződik majd.

Szeretem az egyszerű vonalvezetést, a 40-es évek stílusát. Imádom Maár Róbert kreációit, ezért őt kértem meg, hogy tervezze meg az estélyimet. Egy egyszerű, de a színét tekintve eléggé extra ruhám lesz. Hogy pontosan milyen? Maradjon egyelőre meglepetés.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik