Szórakozás

Sztárban sztár+1 kicsi: Borítékolható volt a nyertes páros győzelme

Tíz páros kezdte meg a showműsor második évadát, a döntőre azonban csak öten maradtak versenyben. Hevesi Tamás és Horvát Csenge, Nagy Adri és Nagy Bogi, Veréb Tamás és Fodor Eliza, Kocsis Tibor és Zöldi Lara, valamint Vastag Tamás és Varga Szabolcs két körben álltak színpadra, a sorsukról pedig ezúttal csak a nézők dönthettek.

Ők lettek a Sztárban sztár+1 kicsi győztesei
Véget ért a második évad. Az öt döntős párosból győztest hirdettek.

Az első kört Hevesi Tamás és Horváth Csenge kezdte meg, akik Jamiroquai és Diana Ross közös dalát adták elő. Rákóczi Feri szerint Hevesi olyan volt mint egy betépett Grincs, Tóth Vera pedig úgy érezte mindketten kiléptek a komfortzónájukból.

Nagy Adri és Nagy Bogi Flipper Öcsiként és Dollyként álltak színpadra. A fiatal énekesnő számára nem volt könnyű a feladat, nehezen tudott ugyanis azonosulni Dolly ”nagymamás” mozdulataival. Nagy Adrit azonban dicsérte a zsűri, szerintük a várandós énekesnő jobb pasinak, mint nőnek.

Kocsis Tibor Elton Johnná változott, akinek jól hozta az eltúlzott gesztusait Király Viktor szerint. Rákóczi azt is megjegyezte, hogy nem áll jól neki a haj. Kocsis duettpartnere, Zöldi Lara Shania Twainként énekelt.

Vastag Tamás és Varga Szabolcs munkakapcsolata a műsor után sem ér véget, ugyanis már közös színdarabot próbálnak. Az összhang így látszott a döntő első körében is, amikor Bruce Springsteen és Chuck Berry dalát énekelték. A zsűri áradozott róluk.

Ábel Anita megkönnyezte Veréb Tamás és Fodor Eliza előadását, akik Kulka Jánost és Szulák Andreát elevenítették meg.

A este első extra produkciója a Fame volt, amit a már kiesett Nótár Mary, Kozma Orsi és Rácz Gergő adtak elő gyerek párjaikkal.

A második kört is Hevesi Tamásék nyitották. Fésűs Nelly kislánya, Horváth Csenge Bonnie Tylerként rekesztett, a produkciót pedig még azt sem tudta elrontani, hogy “Rod Stewart” véletlenül eldobta a mikrofont.

A Flintstone család egy része is színpadra állt a döntőben. Kocsis Tibor nagyon ijesztő orrú Frédiként, Zöldi Lara pedig a feleségeként, Vilmaként énekelt és táncolt.

Nagy Adri és Nagy Bogi mindketten dívává váltak, Toni Braxton bőrében, a dal pedig zokogással végződött. A két énekesnőt ugyanis nagyon meghatotta, hogy előadták utolsó produkciójukat a műsorban.

Újabb extra produkció: a már kiesett párosok, Keresztes Ildikó és párja, valamint Tóth Gabi és duettpartnere is színpadra álltak egy Jazz+Az számmal.

Talán sokakanak nem ugrik be Jermaine Jackson és Pia Zadora neve, pedig a When the rain begins to fall című dalt biztosan mindenki ismeri. Nem is véletlen, hogy Veréb Tamás és Fodor Eliza ovációt kapott.

A Sztárban sztár+1 kicsi utolsó versenydalát Vastag Tamás és Varga Szabolcs rakta színpadra. Az énekesek és a zsűri szerint Révész Sándor és Demjén Ferenc A szabadság vándorai című dala tökéletes lezárása volt a hetek óta tartó versenynek. Állva tapsot kaptak.

A zsűri ugyan nem pontozott, de értékelt. Király Viktor és Rákóczi Feri elmondták, hogy a Vastag-Varga párosnak szurkolnak, ahogyan a versenytársak többsége is a két fiú győzelmére voksolt.

A papírforma pedig be is jött, a tavalyi győztes, Varga Vivien ikertestvére – egyben Varga Miklós fia – Varga Szabolcs lett a győztes Vastag Tamás oldalán.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik