Szórakozás

Ezért fintorgott Michelle Obama, amikor megkapta Melania Trump ajándékát

Tavaly januárban iktatták be Donald Trumpt, az Egyesült Államok 45. elnökét. Az eseményen készült egy különös fotó a két first lady-ről: Melania Trump a hagyományhoz illően búcsúajándékkal készült az előző elnök feleségének, Michelle Obamának, ő azonban fintorogva vette át a dobozkát.

Michelle most, egy évvel később, az Ellen show-ban tisztázta, hogy mi történt valójában.

Van egy protokoll az ilyen helyzetekre. Az összes hivatalos látogatáskor, ha valamilyen meglepetéssel készülnek a meghívóink, akkor készül jó néhány közös fotó arról, ahogy átadják az ajándékot. Én csak álltam, és vártam, hogy ez megtörténjen, nem tudtam, hogy akkor most fotózkodunk, vagy nem, mi legyen? Senki nem jött, hogy elvegye tőlem a dobozkát, úgyhogy álltam ott szerencsétlenül – szerencsére a férjem megmentette a helyzetet, aki gyorsan kikapta a kezemből az ajándékot, és bent letette, hogy elkészíthessük a közös képeinket. Szó nincs arról, hogy meg akartam volna sérteni Melaniát, vagy nem örültem volna az ajándéknak. Egyébként egy nagyon szép képkeret volt a dobozban, amit természetesen ki is állítottam az otthonunkban

– mondta Michelle Obama.

Az egykori first lady arról is beszélt, hogy egyik gyermekük tanulmányai miatt még mindig Washington DC-ben élnek, és nagyon élvezik, hogy saját, különálló házuk van. Mint mondta, talán a kutyáknak a legfurcsább az egész, hiszen nem értik, hogy mit jelent, amikor valaki csenget a bejárati ajtó előtt – 8 éven át a Fehér Házban ugyanis nem volt csengőjük.

Ellen arról is kérdezte Michelle Obamát, hogy hogy érzi magát a jelenlegi politikai környezetben. Obama erre úgy válaszolt, hogy tudja, sokan félnek, és emellett sokan elégedettek is az ország jelenlegi vezetésével. Azt tanácsolta a lakosságnak, hogy szeressék egymást, koncentráljanak arra, hogy minden nap jó dolgokat vigyenek véghez, és figyeljenek egymásra. Hozzátette: figyeljünk a saját életünkre, és felejtsük el, hogy mit mondanak azok Washingtonban.

(Kiemelt kép: Michael Kovac / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik