Szórakozás

Rokkantnyugdíjas lett Survivor Feri

Az RTL Klub Survivorének egyik legkiemelkedőbb karaktere volt Varga Ferenc, aki korábban hosszú ideig kommandósként kereste a kenyerét. Ám kevesen tudják, hogy a férfi 1995-ben egy kiképzés közben súlyos balesetet szenvedett, ennek következtében mozgáskorlátozottá vált. A könyöke szilánkosra tört, balesete során az összes ér, ín és izom is megsérült alkarjában, és pár hónapig jó esély volt rá, hogy könyöktől amputálni kell a súlyosan sérült testrészt.

Hiába volt több helyreállító műtét, a keringés nem akart beindulni, nem mozdultak az ujjaim, és az orvosok azt mondták, hogy ezentúl csak esztétikai szerepe lesz a karomnak. A kapott hormonkezelésektől pedig 113 kilóra híztam, de megráztam magam, aztán ahogy telt az idő, magamtól elkezdtem erőltetni dolgokat. Három év alatt jutottam el odáig, hogy a cipőmet már be tudtam egyedül kötni

– mondta a Borsnak Feri, aki balesete óta hiva­talosan 36 százalékos rokkantnak számít.

Ugyan jobb karja soha nem lesz már teljes értékű, és rokkantnyugdíjas lett, mégsem adta fel egy pillanatra sem, és negyven felett is korát meghazudtoló fizikummal rendelkezik, köszönhetően kitartásának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik