Szórakozás

Ingával tisztítja vendégei lelkét Peller Mariann

Peller Mariann jelenlegi műsorában a természetfeletti erőkről, a földön túli tapasztalásokról, a megmagyarázhatatlan dolgokról beszélget meghívott sztárvendégeivel. A hírességeket minden interjú előtt “meg is tisztítja”, különleges szertartása azonban nem feltétlen publikus.

Bár sokszor a vendégeim sem tudnak róla, de egy speciális inga segítségével megtisztítom a lelküket, mielőtt eljönnek hozzám. De nemcsak őket, hanem magamat és a teret is, amiben beszélgetünk, lelkileg és mentálisan is kitakarítom a beszélgetés előtt. Nagyon fontosnak érzem, hogy a mindennapi gondokat elűzzük magunkból, amikor leülünk egymással szemben. Persze, nemcsak érkezéskor, hanem távozáskor is elindítom az ingát, mert én sem szeretném hazavinni azokat az érzéseket, érzelmeket, amelyeket egy-egy beszélgetés belőlem is előhoz

– magyarázta a Blikknek Peller, aki bár tisztában van vele, hogy az ezoterikus és lelki mélységeket kutató tudományok nem mindenki számára érthetőek és elfogadhatóak, mégis igyekszik megtalálni a közös hangot vendégeivel.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik