Szórakozás

A Barátok Közt távozó színésznője többször veszekedett kollégáival

A sorozat dr. Mórocz Emíliáját alakító színésznő múlt héten arról nyilatkozott, hogy szerinte a Barátok Közt készítői a kora miatt írják ki a történetből. Sztárek Andrea emiatt sértődötten távozik, pedig az RTL szerint csupán arról van szó, hogy lejárt a szerződése, amit azért nem hosszabbítottak meg, mert a karaktere történetszálát már végigvitték.

Kiírtak, mert öreg vagyok - állítja a Barátok közt egykori színésznője
Sztárek Andrea szerint a kora miatt kell távoznia a sorozatból.

A Bors informátora azonban elárulta, hogy a színésznő viselkedése az elmúlt két éveben hagyott kívánnivalót maga után.

Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppúgy áldozatul estek a színészkollégái, mint a készítők. Állandó volt a gyakorlatilag minősíthetetlen hangnem. Ko­rábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, talán ezért, vagy bármi másért, úgy érezte, hogy beleszólhat a történet folyásába. Nemcsak több és hangsúlyosabb szerepet akart a karakterének, hanem azt is megmondta, hogy szerinte me­lyik kollégája való a sorozatba és melyik nem.

A napilap megkereste Sztáreket is, aki reflektált a fentiekre. Hazugságnak tartja a róla elmondottakat, ugyanakkor nem túl diplomatikusan közölte, valóban úgy gondolja, hogy sok szereplő nem alkalmas a színészi pályára.

Az igaz, hogy szövegíróként is részt vettem a Barátok közt készítésében, de teljesen hivatalosan. Ezt persze azóta nem csinálhatom, hogy Rozgonyi Ádám távozott a sorozatból. Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat. Ezek mind koholt vádak! Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy én bárkinek a munkájáról dönthetnék.

A Barátok Köztöt gyártó UFA Magyarország csak röviden reagált a színésznő szavaira:

Mi vagyunk annyira tisztességesek, hogy nem bántjuk, aki nálunk dolgozott.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik