Szórakozás

23 éve hagyta el a szülői házat férjéért Szandi

Szandi (Szandi)
Szandi (Szandi)

Szandi a Facebook-oldalán posztolt közös fotót férjével, Bogdán Csabával. Az énekesnő és párja azt ünnepelték, hogy 23 éve költöztek össze.

Szandi mindössze 16 esztendős volt, amikor összehozta a sors későbbi férjével, aki producerként vett részt az ekkor már nagy népszerűségnek örvendő tinisztár ötödik albumának munkálataiban. A zenész ekkor 32. életévében járt, nem csoda, hogy senki nem gondolt arra, hogy a munkakapcsolatból idővel szerelem lesz. 1995-től Csaba nem csupán producere, hanem zeneszerzője is a svájcisapkás kislányból csinos nővé érett énekesnő lemezeinek.

Szandi (Szandi)
Szandi fia is elindult a sztárság útján
Táncos karrierbe kezdett az ország egyik legismertebb társulatában.

A kettejük között lévő viszony ekkor már túllépte a közös munka kereteit, amit a nagy korkülönbség miatt Szandi szülei egyáltalán nem néztek jó szemmel. Csaba visszaemlékezései szerint akkor jött rá, milyen sokat jelent neki a lány, amikor a szenvedélyes lovas Szandi egy alkalommal lezuhant lováról, és súlyosan megsérült. Kórházi ágyánál az aggódó férfi elhatározta, ha szerelme felépül, örökre mellette marad.

Tegnap este ünnepeltünk! Ma 23 éve annak, hogy több, mint 2 év együttjárás után elhagytam a szülői házat és odaköltöztem Csabihoz. Ez volt életem egyik legjobb döntése! Azóta három gyermekünk bearanyozza mindennapjainkat, sorsunk egy életre összefonódott

– írta a posztban Szandi, akinek Csabától három gyermeke is született, Csabi, Blanka és Domonkos.

Tegnap este ünnepeltünk! Ma 23 éve annak, hogy több, mint 2 év együttjárás után elhagytam a szülői házat és odaköltöztem…

Közzétette: Szandi hivatalos oldala – 2018. január 28.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik