Szórakozás

Schobert Norbi a halálból is visszatért Réka miatt

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Schobert Norbi nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe. A fitneszgurut az idő múlásával egyre inkább foglalkozgatják olyan kérdések, mint a hit és az eredet. Az ország egyik leghíresebb életmód szakembere rosszul éli meg az öregedést, örökifjú lelke gyakran mereng el, hogy hová tűnt az elmúlt 20-25 év. Hívőnek tartja magát, de több csodaszerű élménye is volt.

Schobert nem egyszer álmodta meg közeli hozzátartozója halálát. Bár az álmoskönyv szerint egy személy álombeli távozása a valóságban hosszú életet jelent, Norbi esetében az ilyen álom sajnos sokkal szomorúbb eseményt jelzett. Meghatározó momentum volt életében amikor nevelőapja látogatta meg álmában, ahol végleg elbúcsúzott tőle.  Egy másik alkalommal Norbi 103 éves dadáját látta álmában, majd egy titokzatos hang közölte vele, hogy Juliska néni meghalt. Ébredése után azonnal hívta az idősek otthonát és a hír sajnos igaznak bizonyult.

Fotó: Life Tv

A különös történések ellenére Norbi szkeptikus marad a racionálisan megmagyarázhatatlan események után is. A halál előtti elbúcsúzásokat sem egy különleges erővel, hanem két személy közötti szoros lelki kapcsolattal magyarázza. Két életmentő szívműtétje sok mindenben megváltoztatta, de a műtét után nem tudta, hogy halálának emlékei voltak-e a fejében, vagy a lábadozás közben a morfium hatására képzelődött.

A kórházi élmény egyvalamiben erősítette meg Norbit igazán, hogy Réka milyen fontos az életében. Betegágyában készen állt a halálra a fájdalom és a kimerültség miatt, azonban amikor meglátta síró feleségét, elkezdett küzdeni az életéért.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik