Szórakozás

Balesetet szenvedett az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplője

Egymásba rohant két kocsi Pusztaszabolcson péntek délután, amelyben a katasztrófavédelem információi szerint három embert sérült meg. A baleset a Sport utcában, a Velencei úti kereszteződésnél történt.

A 24.hu információ szerint a balesetben az RTl Klub csatornáján futó Éjjel-Nappal Budapest stábja is érintett. A csatorna megkeresésünkre alábbi nyilatkozatát tette:

Szerencsés kimenetelű balestet szenvedett az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozatban Rolandot alakító Nébald Olivér. Egy a sorozatban kelléként használt autóval, egyik forgatási helyszínről a másikra haladva, Pusztaszabolcs belterületén egy kanyarban az autója megcsúszott és egy szinte álló autónak ütközött. Az Olivér által vezetett autóban rajta kívül még ketten ültek, a másik autóban csak a sofőr, de szerencsére, úgy tűnik, mindenki megúszta karcolás nélkül a balesetet. Olivért megfigyelésre, azért kórházba szállították, de aztán hazaengedték. Az ÉNB szereplője nem fogyasztott alkoholt, hogy mi okozta a balesetet, azt rendőrségi vizsgálat fogja kideríteni.

(Kiemelt kép: Instagram/Nébald Olivér)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik