Szórakozás

Kern András: Öregnek lenni nem jó

Kern András közelgő 70. születésnapja alkalmából Borsody István, az RTL Klub XXI. század című műsorának riportere készített interjút a Kossuth-díjas művésszel. Ám Kern az interjú egy pontján egyszer csak abba akarta hagyni a beszélgetést.

Semmi különösebb oka nem volt, ő egyszerűen csak ilyen, az alábbiakat mondta:

Most még nem elég neked ez ehhez az interjúhoz? Minek ennyit felvenni egy 25 perces műsorhoz?

Szerencsére a riporter rutinosan kezelte a helyzetet, így végül tudták folytatni a beszélgetést, és a rövid közjátékot benne is hagyták a tévéműsorban a hitelesség kedvéért.

Kern Andrással mind a felvételen kívül, mind a felvétel alatt nagyon jó hangulatú volt a beszélgetés, bármikor szívesen megismételnénk. Az, hogy őszintén elmondta a véleményét, megtiszteltetés volt számunkra, annak bemutatása pedig hozzátartozik a személyiségéhez. Ettől volt ez az interjú más, mint a többi, udvariaskodó beszélgetés. A stáb sem érezte magát kellemetlenül, sőt felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára.

– mondta Borsody a Borsnak. Majd a Bors Kernt is megkérdezte arról, hogyan gondol a közelgő ünnepre. Így válaszolt:

Muszáj bírni, de higgye el nekem, ez nem egy nagy boldogság. Az oka egyszerű: fiatalnak lenni jó, öregnek lenni nem. De ha a feleségemet kérdezi, akkor nagy öröm, úgyhogy én is inkább azt mondom, hogy nagy öröm hetvenévesnek lenni. Nem tudok jól nyilatkozni erről, bármit mondok, vagy a feleségemnek vagy a nézőknek nem fogok megfelelni.

Kiemelt kép: MTI/ Kallos Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik