Szórakozás

Kerényi áldozata: először mert újra belépni az Operettbe

A kilétét még mindig nem szeretné felfedni a színész, aki kirobbantotta Kerényi zaklatás botrányát, de már lát rá esélyt, hogy újra az Operettben dolgozzon. Mióta nem Kerényi MIklós Gábor a művészeti vezető, már nem retteg visszatérni a színházba.

A fiatal színész így nyilatkozott a Borsnak.

Egy fellépéssel kapcsolatban kellett bemennem tárgyalni az Operettbe. Sokat változott a helyzet most abban a színházban, de az igazgató harminc éve a legjobb barátja annak az embernek, és még a fia is a társulat tagja, így elég furcsa lenne ott dolgozni. Persze ha kapnék felkérést, alapos mérlegelés után talán elvállalnám a feladatot, de ehhez az kell, hogy lezárjam magamban a történteket.

Még mindig úgy gondolja, hogy Kerényi tettei büntetés nélkül maradnak az Operettben, nem fogják megállapítani a felelősségét.

 Rég nem hallatott magáról Kero, nyilván arra számít, hogy egy idő után elül a vihar, és újra munkába állhat, addig pedig meglapul a háttérben. Végül is, ki tartja számon, hogy vidéken ki rendez darabot? Úgy tudom, hogy a belső vizsgálat, amit még a botrány idején indítottak az Operettben, egy nagy kamu volt. Nem történt előrelépés, sőt el sem kezdődött.

Szerinte még mindig sok áldozat bujkálhat, közel sem mindenki mert előjönni a bántalmazottak közül.

Kiemelt kép: MTI / Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik