Szórakozás

„Húsz év házasság után interneten szexelnék. Hogyan kell?”

Van, hogy a távolság miatt hetekig nincs szex, azonban a csetalkalmazások és az internet jó lehetőséget adnak arra, hogy húzzuk egymásban a szexuális vágyat addig, amíg nem találkozunk személyesen. Ha van jó vagy rossz tapasztalatod az internetes szexben, vagy a távkapcsolatokkal kapcsolatban szeretnéed megosztani, hogyan jártál, írd meg nekünk az igyjartam@24.hu email címre.

Férjemmel huszonhét éve vagyunk házasok, nemi életünkről azt hiszem, mondhatom, hogy kiegyensúlyozott. Sajnos a mi környékünkön, Észak-Magyarországon a megélhetés nehéz, a munkalehetőség kevés, így a férjem Zalaegerszegre ment dolgozni, hogy el tudja tartani a családot. Egész héten ott van, de azt olvastam, hogy van olyan lehetőség, hogy az interneten keresztül is lehet közösülni. Azt kérem, mondja el, hogy hogyan van ez

– írta Zsóka nevű olvasónk a 24.hu Így jártam blogjának email-címére. Nézzük, mit lehet tenni!

Útmutató kezdőknek az internetes szexhez

Az időskori szexualitás is az élet természetes velejárója, akárhány éves is az ember és akárhány éve házas, normális és fontos is, hogy igénye legyen a testiségre. A cölibátus nem feltétlenül egészséges, így ha a házastárs vagy partner több száz kilométerre van, akkor is tehetünk azért, hogy fennmaradjon a vágy, legalábbis addig, amíg újra nem találkozunk személyesen egymással.

Erre jó a csetszex.

Az interneten szó szerint közösülni nem lehet, azaz csak és kizárólag képen megjelenítve, azokhoz szavakat írva vagy mondva lehet szexuális élményt megélni. Minden esetben egyfajta maszturbálás, ami lehet kölcsönös vagy egyoldalú, amit a másik fél végignéz.

A csetszexre bármelyik csetalkalmazás jó, sokan a Skype-ot használják, de a Gmail csetfunkciója, a Hangouts is biztonságos és ajánlott erre. A telefont nem, inkább a laptopot vagy az asztali számítógépet érdemes előkapni, a számítógépek kameráján keresztül simán láthatjuk egymást. Az erotikus hangulatot picit erőltetni kell, hiszen előre megbeszélt időpontban történik minden. Ezt a hangulatot leginkább ruhákkal és háttérzenével tudjuk megadni saját magunknak, hiszen a partner ebben az esetben sok-sok kilométerrel arrébb van. Az, aki még sosem mutatta meg magát a kamera előtt, az első alkalommal bátran próbálgassa végig az összes olyan fehérneműjét és ruháit, amiben szexinek és dögösnek érzi magát. A pasik sok nő szerint félmeztelen felsővel és farmerben mutatnak a legjobban.

Eleinte kínos lesz, hiszen akármennyire is van jelen a másik a kamerában, mégiscsak egyedül vagyunk egy szobában, ami úgy van megvilágítva, hogy mindent lásson belőlünk a másik. Biztos, hogy nem azoknak való móka, akik csak takaró alatt, sötétben érzik jól magukat szex közben. Az alkohol megfelelő mértékben oldja a feszültséget, egy-két pohár bor megteszi a kellő hatását. Az egyetlen biztos módja, hogy sikerüljön és ne csalódás vagy óriási röhögés legyen az egészből, ha végig beszélünk. A beszéd pedig mindenre térjen ki: mikor nézzen a szemünkbe a másik, mit szeretnénk egymástól, mikor nyúljunk a nemi szerveinkhez, hogyan, milyen mozdulattal. Ha félő, hogy a szomszéd szobában mindent hallanak a gyerekek, akkor a mikrofont kikapcsolva kizárólag írásban kérjük egymástól, mit is szeretnénk látni.

Ez meg micsoda?

Az Így jártam a 24.hu párkapcsolati blogja, ahol megoszthatod a saját tapasztalatod, elküldheted a véleményed mások történeteivel kapcsolatban, és leírhatod, te hogyan jártál hasonló helyzetben. A leveleket az igyjartam@24.hu email címre várjuk, aggódnod pedig nem kell: a nevedet mindenképpen megváltoztatjuk.

A sorozatunk többi cikkét ide kattintva olvashatod el.

Kiemelt kép: Besenyei Violetta

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik