Szórakozás

Szakított Gyurta Dániel és Cserpes Laura

Amikor összejött az énekesnő és a sportoló, szinte azonnal álompárnak kiáltották ki őket, a kapcsolatuk mégsem tartott túl sokáig. Habár az érintettek nem kívántak magánéletükről nyilatkozni, a Blikk értesülései szerint másfél év után véget ért a páros románca.

Igen, szakítottak, egy ideje már külön utakon járnak. Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz vagy külföldi edzőtáborokba utazik, legutóbb épp a Távol-Keleten, Szingapúrban volt. Idén azonban egyedül utazgatott, pedig tavaly Floridába magával vitte a szerelmét is. De rengeteg más dolog leköti azt az egyébként is kevés szabadidejét, amely egy élsportolónak megadatik. Az úszószövetség elnökségének és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagja, elfoglalt sportdiplomata, és ez bizony sok kötelezettséggel jár

– magyarázta a napilapnak az úszó ismerőse.

Pedig szakításra senki sem gondolt, hiszen Cserpes Laura alig egy héttel ezelőtt, még szerelmes képet posztolt magukról. A búcsú fényében ez most úgy tűnik, hogy az énekesnő még kötődik érzelmileg volt párjához és nem tudta lezárni a kapcsolatot.

Szerelmes fotót posztolt Gyurta Dani és Cserpes Laura
Az énekesnő és az olimpiai-bajnok úszó 2016 novembere óta járnak hivatalosan.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik