Szórakozás

Kulcsár Edina egy bevásárlóközpontban veszekedett

A modell nagyon kikelt magából vasárnap délután, amikor az édesanyjával és dédnagymamájával egy bevásárlóközpontban időztek.

Kulcsár Edinával förtelmesen ordibált a párja - videó!
Az Ázsia Expressz megviselte Csuti idegeit.

Kulcsár Edina a közösségi oldalán számolt be a történtekről. Elmondta, hogy szeretteivel mozizni indult, ám előtte szerettek volna megebédelni az egyik étteremben. A hely azonban tele volt, így váriuk kellett. Amikor pedig felszabadult az egyik asztal, kiderült, nem ők vártak rá egyedül.

Láttam, hogy egy úr éppen végez az ebéddel, így jelzés értékkel odaálltam, hogy a Mamám le tudjon majd ülni. Ahogy felállt, a Mamám már el is foglalta a helyét, de egy borzasztó modortalan, bunkó jellemtelen ,,úriember” leültette a Mamámmal szembe a lányát, hogy ezt ők foglalták! Mondom, ne idegesítsen már.. hát itt állok 5 perce. Mire azt mondja: ,,MINK IS” Majd felállította a közel 87 éves dédnagymamámat! Engem úgy felidegesített, hogy én csak mondtam neki a magamét és az idegtől legalább 10 percig remegett a kezem! Hogy lehet ennyire udvariatlan valaki… Az, hogy engem elküld az egy dolog, de hogy nincs valaki tekintettel az idősebbekre? Hova tűnt a tisztelet??? Mélységesen felháborít, de inkább elszomorít!

– írta Kulcsár Edina.

Felfoghatatlan milyen emberek vannak…. 😡🤬Éppen csajos napot tartunk Anyukámmal és a Mamámmal! 👭 Eljöttünk mozizni…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2018. január 21.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik