Szórakozás

Kiss Tibi: A kisfiam nagyon sokat kérdezett már a halálról

Kiss Tibi sokszor nyúl szakirodalomhoz, ha olyan apasággal kapcsolatos kérdéssel találja szemben magát, amire nem tudja a választ. A Quimby frontemberével Lovász László beszélgetett a ma esti Lakástalkshowban.

Meztelen nők és csontvázak táncolnak a Quimby új klipjében
Szürreális világba kalauzol Kiss Tibiék videója, amelyet az Üzenet nincs című számhoz forgattak.

Kisfia még csak öt éves, de úgy érzi, hogy már most nagyon releváns és komoly kérdéseket tesz fel az élettel kapcsolatban.

A halálról nagyon sokat kérdezett már, meg amikről már azért elég egyszerűen, viszonylag gyereknyelven is sokat tudunk beszélgetni

– mesélte Kiss, aki azt is hozzátette, előfordult már, hogy egy-egy kérdésre csak percekkel később tudott megfelelő választ adni gyermekének.

A művész amúgy úgy érzi, hogy a gyermekvállaláshoz a felelősség mellett szükség van elsősorban szeretetre, illetve arra, hogy az ember önmagával rendben legyen.

Ha az úgy oké, akkor nem azon múlik, hogy az ember mennyire bölcs – akkor tud rendesen dönteni, ha rendben van -, akkor nehéz, ha nincs rendben magával. Muszáj, hogy legyen valami világképem, hogy tudjak a kérdésekre válaszolni, magamnak is

– tette hozzá Kiss.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on.

(Kiemelt kép: VIASAT3/Labancz Viktória)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik