Szórakozás

Kulcsár Edina: Tényleg felszaladt pár kiló

Kulcsár Edinát kikerekedett idomai miatt bántják közösségi oldalán, amire a műsorvezető a Borsnak adott interjújában reagált.

Így diétázik Kulcsár Edina
Annyira mégsem diétázik.

Az egykori szépségkirálynő büszkén vállalja testét és úgy érzi, hogy közösségi oldalán nem provokálni akart, hanem szerette volna megmutatni, hogy ő is emberből van.

Korábban sokszor hangoztattam, hogy nem rendelkezem túl jó genetikával, sajnos nem az anyukám testalkatát örököltem. Tényleg felszaladt pár kiló. Mikor megeszem egy nagy tál hamburgert, vagy sült krumplit, akkor másnap képes vagyok másfél, két kilóval nehezebb lenni. Korábban csak azért tudtam tartani a súlyomat, mert koplaltam, oda figyeltem, mit eszek

– mesélte az interjúban Kulcsár, amelyben azt is hozzátette, hogy korábban úgy gondolta, hogy egy-két ilyen fogást megengedhet magának.

Végül az egész bedarált, mint egy gépszíj. Az elmaradt munkáimat is csináltam közben, edzésre egyáltalán nem jutott időm, aminek meg ez lett a következménye. Szerintem azonosulni kell az emberekkel. Ezért mi nem azt mutatjuk, hogy mindig sminkben posztolnak. Szerintem pont ez okozza a mai fiatalokban, hogy önképzavarosak, mert rájuk akarnak hasonlítani. Pedig mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más.

(Kiemelt kép: Facebook/Kulcsár Edina)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik