Szórakozás

Elképesztő gyűlölethullám özönlött egy fiatal házaspárra az esküvőjük után

Elképesztő gyűlölethullám szakadt egy fiatal, ausztrál házaspár nyakába az esküvőjük után.

„Remélem, te és a ribanc feleséged is meghaltok egy autóbalesetben, és nem tudjátok továbbörökíteni a génjeiteket.”

Ilyen üzentek ezreit kapja minden nap Grant Philips, mióta megváltoztatta a nevét a Facebookon. Eredetileg Davisnek hívták, de úgy döntött, hogy ő veszi fel a felesége családnevét, nem fordítva, hogy egyébként szokás.

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés, Dec 23., 2017, időpont: 7:20 (PST időzóna szerint)


Grant felesége, Jade a családja utolsó sarja. Nincs fiútestvére, sem férfi unokatestvérei, vagyis ha nem viszi tovább a családnevét, akkor senki. A harmincéves férjen nincs efféle nyomás, ezért gond nélkül belement, hogy a felesége családnevén élnek majd az esküvő után, és a gyerekeiknek is azt adják tovább.

„Mindent megkaptunk már: haljunk meg balesetben, öljük meg magunkat, a feleségemnek azt kívánták, hogy Isten egy csomó vetéléssel büntesse meg. Meg persze vannak azok a gyerekes ostobaságok, hogy tampont is én használok-e. Az hiszem nagyon szomorú tünete napjainknak, hogy egy ekkora ügy lett ebből” – nyilatkozta Grant.

A férfi úgy véli, szörnyű dolgokat művel az emberekkel az online anonimitás. Tudja, hogy az emberek, akik a gyalázkodó üzeneteket írják, soha nem mernének ilyesmiket mondani neki, szemtől szemben. Egy álnéven regisztrált profil mögé bújva azonban elveszítik a józan eszüket. Másrészt biztos abban is, hogy a gyűlölködőknek súlyos problémáik vannak, amit nem tudnak megoldani, ezért vezetik le másokon a frusztrációikat. Nem is igazán izgatja magát rajtuk, egy esetben azonban kivételt tett.

Az egyik szörnyű üzenetről Grant tudta, hogy ki küldte. Fogta magát és továbbította a szöveget a feladó feleségének. A nőt kiborította, hogy a férje ilyesmire képes. Volt olyan hozzászólás, amire Grant válaszolt. Megkérdezte a komment íróját, tudja-e mennyire bántó az, ahogy viselkedik. Az illető bocsánatot kért, és törölte a hozzászólást.

(via The Independent, kiemelt képünkön Jade és Grant Philips, fotó: Instagram / Grant87)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik