Szórakozás

Kiderült a Skittles golyók szörnyű titka

Nincs olyan ember a földön, akit ne rázna meg a csalódás. Mert valósággal szétszed és megsemmisít az a mindenre rátelepedő görcsös érzés, amikor végül nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt vártad, tervezted, szeretted volna. Feltehetek egy kérdést? Emlékszel még, milyen volt, amikor kiderült,

  • hogy nem lesztek örökké együtt az első szerelmeddel?
  • hogy a szeretteid sem élnek örökké?
  • hogy nem Lattmann Tamás lesz a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje?

Szörnyű sebek, amit csak az idő és az új tapasztalások gyógyíthatnak be.

Valami hasonló lelki traumát él most át az emberek jó része a Skittles kapcsán. Aki esetleg nem tudná: a Skittles olyasmi, mint az M&M’s, csak más állagú és gyümölcsös ízesítésű. Sokan eddig azt gondolták, hogy a Skittles golyói más és más ízűek, ám most kiderült, hogy a világ jó része eddig becsapva élt.

A Skittles golyói ugyanis egytől egyig pontosan ugyanolyan ízűek.

A cukros gyümölcsös bogyókat csak az agyunk gondolja másnak, nagyban köszönhető ez a különböző színeknek és nem utolsósorban az aromáknak, amelyek színenként szintén eltérőek. Az így kapott illúzió szinte félelmetes, már-már scifi-szerű. Ezután méltán vetődhet fel a kérdés, hogy milyen ételeknek lehet még valójában ugyanolyan az ízük? És egyáltalán ki dönti el, hogy minek milyen íze legyen? Játszik velünk az élelmiszeripar?!

Megannyi kérdés, amire kommentben válaszolhattok!

Borítókép: Thinkstock

Forrás: Munchies

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik