Szórakozás

Nyolc nadrágban és tíz pólóban akart felszállni egy repülőre

De nem sikerült. Sőt.

Kalandosan jutott haza egy utas Izlandról az Egyesült Királyságba.

Ryan Carney Williams, aki Ryan Hawaii néven posztol a közösségi oldalakon, a keflavíki repülőtéren próbált felszállni a British Airways Londonba tartó járatára, de nem járt sikerrel.

A férfi nyolc nadrágot és tíz pólót viselt – igen, azért, hogy ne legyen plusz poggyásza, és így ne kelljen ezért külön fizetnie.

A légitársaság alkalmazottai szóvá tették neki ezt, amin ő megsértődött, és hisztizni kezdett. Megkérdezte, miért nem szállhat fel, de erre csak visszakérdezek: akarja-e, hogy rendőrt hívjanak. Elküldték, de nem távozott, így a biztonságiakat kellett hívni. Leteperték, lefújták spray-vel.

Ezek után a gépre nem szállhatott fel Ryan Hawaii úr, csak úgy, mint a másnap induló EasyJet járatára sem. A becsekkoláson és az átvizsgáláson még átjutott, de a kapunál közölték vele, hogy az előző napi incidens miatt a kapitány nem engedi fel a repülőre.

Ryan Carney Williams meglehetősen kiborult, úgy értelmezte, hogy ok nélkül tiltották ki két nap alatt két járatról (teljesen feleslegesen még faji okokat is emlegetett, amiért kapott is rendesen utána a Twitteren).

Először az EasyJet közölte vele, hogy a vásárolt jegyének összegét – az üzletszabályzatnak megfelelően – nem fogják visszatéríteni neki, ám később mind tőlük, mind a British Airwaystól visszautalták a pénzt.

Ryan Carney Williams végül egy norvég repülőjárattal jutott el Londonba.

 

via. Kiemelt fotó: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik