Szórakozás

12 óra alatt elkapkodták Bódi Sylvi használt bugyijait

A modell a minap közölte, hogy engedve rajongói nyomásának, nem csak “kinőtt” és megunt ruháitól, de használt bugyijaitól is megválik. A darabokra licitálni lehetett és egy fél nap alatt el is kelt az összes.

A bugyi börze tarolt… Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérnemüs albumba. Kevesebb mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerübb albumává vált.
Míg a vadonatúj, cimkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Mily meglepö!) licitáltak

– írta Bódi Sylvi legfrissebb Instagram-posztjában, amiből az is kiderült, hogy pozitívan csalódott a pasikban.

Egyébként kiváncsi voltam a dolog kimenetelére, ugyanis név és arc nélkül sokan mernek privátban mindenfélét írni és kérni… de nyilvánosan felvállalva a dolgot az már egy másabb történet! Ahhoz bátorság és vagányság, illetve némi humorérzék szükségeltetik. Jó kis csapat gyült össze tegnap az oldalon! Mindenki kedves, udvarias, laza és vicces volt! Olyan is volt, aki párjának vásárolt fehérnemüt!

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2018, időpont: 2:07 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik