Szórakozás

Mindenki azt hiszi a 22 éves lányról, hogy a testvérével jár edzeni, pedig valójában a 43 éves hétgyermekes édesanyjával

Jessica Enslow, az Egyesült Államokban található Utahban adott életet első gyermekének 1994-ben. Az ekkor mindössze 19 éves Jessica nem gondolta volna, hogy két évvel később újra szülni fog. A fiatal lány már nagyon korán kétgyermekes édesanyának mondhatta magát.

Jessica 2013-ban szült utoljára, azóta nem a szülésről, hanem arról híres, hogy milyen elképesztően jó formában van. Pedig hét szülés után általában nem ezt szokták elmondani magukról az emberek.

A most 43 éves nő elhatározta, hogy rendbe teszi a testét, ám arra még ő sem számított, hogy ilyen látványos eredményt fog elérni mindössze három év alatt. A következő fotón már a 2017-es változást követhetjük nyomon.

https://www.instagram.com/p/BaNWUpkh0iy/?taken-by=jessicaenslow

A fiatalos anyukára sokszor hiszik azt, hogy a lánya testvére, és ahogy a képeken is látszódik, ez nem valami ócska bók, hanem tényleg azt gondolják, hogy testvéri viszonyban vannak.

https://www.instagram.com/p/BWbJLZUh8i-/?taken-by=jessicaenslow

Hogy mi a titka, arról csak annyit árult el, hogy kombinálni szokta a súlyzós edzéseket és a kardió edzéseket, illetve nagyon figyel rá, hogy miből mennyit eszik. Akárhogy is, elképesztő, hogy milyen eredményeket lehet elérni, ha figyel magára az ember.

https://www.instagram.com/p/BY_i-NxD3Ga/?taken-by=jessicaenslow

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik