Szórakozás

Ördög Nóra: Változtatnunk kell, túlvállaltuk magunkat

Az utóbbi időben túl sokat éjszakáztak a videóblogjuk miatt, ezért úgy döntöttek, inkább kijelölnek napokat, melyeken csak a vloggal foglalkoznak, és arra a napra nem vállalnak semmi más munkát.

A kieső bevétel miatt nem kell aggódniuk, ugyanis több szponzor is lát fantáziát a Nánázsiában, és szeretnék támogatni a folytatást.

Ez időközben komoly munka lett, most már nem­csak a nézőket, a támogatóinkat sem hagyhatjuk cserben! Még most tanuljuk ezt az egészet, de szerintem attól működik jól a vlogunk, mert valós. Élvezettel csináljuk, és mázli, hogy az egyéb munkáink­ mellett újabb álommeló­ talált ránk, ami közben meg­mutathatjuk a világot a gyermekeinknek.

mondta a Blikknek Nánási Pál. Abban is egyetértenek, hogy milyen szerepet kaphatnak a gyerekek a történetben.

A gyerekei a múzsái. Ha nem mutathatná meg a róluk készült képeket a világnak, az olyan lenne, mintha elvennénk tőle a levegőt. Mici és Venci ebbe a világba születtek, nem csinálhatunk úgy, mintha nem ismert szülők gyerekei lennének. A feladatunk, hogy felkészítsük őket erre az életre, és egészséges felnőtteket neveljünk belőlük.

– tette hozzá Ördög Nóra. Jelenleg egy nagyobb utazásra készülnek, melynek helyszínét még nem árulták el, de az biztos, hogy Disneylandbe is ellátogatnak a közeljövőben.

Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik