Szórakozás

Lelepleződött Donald Trump: így készül a legendás frizura

Komoly mérnöki teljesítmény van amögött, ahogy Donald Trump hajszálai összeállnak, és egy kerek egészet alkotnak. Eddig rejtély volt, hogyan készül a mestermű, de Michael Wolff könyvében Trump legfőbb bizalmasa, lánya, Ivanka Trump rántja le a leplet a titokról.

Lánya kis távolságtartással és elég sok iróniával kezeli apját, így egész messzire elment abban, hogy viccet csináljon Trump fésülködési szokásaiból, így gyakran számolt be barátainak nagy részletességgel arról, hogy hogyan áll össze Trump frizurája.

Trump feje tetején van egy teljesen kopasz folt, mely egy műtét után maradt. A műtét célja az volt, hogy csökkentse a haj nélküli területet Trump fején. Ezt haj veszi körül, ezért Trump oldalról és a fejtető elejéről is a kopasz folt fölé emeli a hajszálakat, majd erősen rögzíti őket hajlakkal.

A híres narancssárgás árnyalatot egy Just for men nevű termék okozta, melyet minél hosszabb ideig hagynak a hajon, annál sötétebb színt eredményez, Így a narancssárga Trump türelmetlenségének köszönhető. Tehát a feltételezésekkel ellentétben nem parókát és nem is egy nagyon nyugodt természetű perzsa macskát visel Donald Trump a feje tetején, kizárólag a saját haját, precíz munkával formára igazítva.

Kiemelt kép: Getty Images / Alex Wong

Ajánlott videó

Olvasói sztorik